maanantai 20. lokakuuta 2014

Lazy sunday

Olen huomannut, että tietokoneen käynnistäminen on välillä todella hankalaa. Se ärsyttää ja ottaa päähän. Ehkä se johtuu siitä että koko kesän elämä pyöri töissä tietokoneen ympärillä, ja sain siitä yliannostuksen. Yäk! Toinen mikä on hankalaa niin järjestelmäkameraan tarttuminen. Mutku mutku... ;)

Vaikka olenkin nykyisin laiska tietokoneen ja järkkärin käyttäjä, puhelimen kamera tallentaa päivittäin paljon kuvia. Niiden laatu ei tosin aina ole loistava... Näissä kuvissa tosin on, ainakin joissain.

Olimme viikko sitten sunnuntaina koko perheen voimin ulkona, ja luonnonvalo mahdollisti hyvät kännykkäkuvat. Oli kyllä jo viikko sitten sunnuntaina hieman vilpoinen, ja nyt on tullut vielä kylmempi. Veikkaan että meidän ulkoilut tältä syksyltä on nyt ohi, meidän pienempi katti kun on varsinainen vilukissa. Pikkuveli vietti nimittäin koko ulkoilun joko iskän takin sisällä tai olkapäällä. Maassa hän vain tärisi. Saattoi johtua pelostakin, mutta epäilen kyllä vilua. Myrskyllä on mielestäni aikasen ohut turkki. Hieman pelkään talvea, koska meidän asuntomme on 50-luvulta oleva vetoinen kaksio.

Hannibal oli aivan onnessaan. Siellä se juoksi ympäri pihaa (meillä on flexit kissoilla), säntäsi jopa muutaman kerran vähän puuhun, mutta iski pienellä vähän pelko pus... eikun siis ei voinut jättää pikkuveljeä yksin. ;) Näissä kuvissa on pääosassa Myrsky, koska mielestäni oli huvittavaa olla ulkoiluttamassa kissoja ja toinen vain istuu olkapäällä. Toisaalta, fiksu kissa. ;)

Näin meillä ulkoiltiin syksyisissä maisemissa

Mitä nää on?!
Hei iskä nyt on hyvä.
Kato iskä mikä tuolla menee!
Näiksää äiti?
Miehen ilme: "Tää ei oo todellista"
Hei kato lehti. Iskä, mees vähän lähemmäs!
Nääh, ei se ollutkaan kiva.
Mä häpeen tota mun pikkuveljeä! Adios.
Mihis se Hannibal nyt lähti? Täältä on niin hyvät näköalat.
Mutta voitasko me jo lähteä sisälle?
Sellanen oli meidän ulkoilureissu. :D Oli naurussa pitelemistä, niin minulla kuin muutamalla ohikulkijallakin. Yksikin vanhempi nainen katsoi hieman pitkään. Mutta minkäs teet jos kissa haluaa olla olalla? :D

2 kommenttia:

Kurr!