sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Yöllinen hulluus

Meillä kävi hieman ihmeellisesti viimeyönä. Tästä tulikin pitkä selostus illan tapahtumista. 

Meillähän ei oikein kissat tykkää nukkua samassa huoneessa. Tai yleensä siitä vain ei tule mitään,  kun Myrsky käy Hannibalin kimppuun tai puuhaa omiaan. Viimeyönä Myrsky puuhasi omiaan. Ensin hän istui työpöydällä SodaStreamin päällä (Nokun se ei mahtunut keittiöön...) ja seuraavaksi kissa olikin kissalampun päällä. Kummatkin esineet siirtyivät olohuoneeseen, ja huoneiden välinen ovi oli suljettiin.
Myrsky, SodaStream, kissalamppu ja sotkuinen työpöytä.
Kun tulin viemästä lamppua, sanoin miehelle että seuraavaksi se menee ja pudottaa tuon vaatekasan ton hyllyn päältä alas tai kiipeää kirjahyllyyn. Kirjahylly sai tällä kertaa olla rauhassa, mutta ne vaatteet päätyivät lattialle. 

Siirsin sitten kissan olohuoneen puolelle, että pystyisimme nukkumaan. Tosin ensin vein kissalampun vessaan (unisena en jaksanut miettiä muutakaan paikkaa). Sain itseni sänkyyn oikoseksi ja valmiina rauhottumaan.

PUM! Olohuoneesta kuului kauhea kolahdus. Juoksin paniikissa olohuoneeseen, valot päälle ja kissaa ei näkynyt missään. Paniikki meinasi kasvaa lisää. Kunnes mies käski katsoa ylöspäin.
Niin. Mies oli nähnyt hännänpään oven päällä. Siellä se meidän poika tasapainoili. Ja kunnon somehulluna käskin miehen tuoda äkkiä puhelin että tämä tilanne saadaan ikuistettua.
Pamahdus kuului siitä kun kissan hypätessä ovi aukesi kokonaan ja kahva osui makuuhuoneen oveen. 

Veikkaan että Myrsky oli hypännyt oven päälle pöydältä, jonne kummatkin kissat ovat hyppineet 
paljon viime päivinä. Pöytä on kiellettyä aluetta (koska kuuma kahvinkeitin ja siinä säilytetään usein  ruokaa), mutta jokainenhan tietää että kun joku on kielletty niin sehän on äärimmäisen kivaa. ;)
Taivaan kiitos tällä kertaa ei käynyt mitään, mutta täytyy tosiaan olla varovainen. Mietimme hyllyjen asentamista, joiden avulla kissa pääsisi itsenäisesti alas. Mutta koska siinä on niin paljon erilaisia oviaukkoja sekä myös yksi ikkuna, niin me ei nyt oikein tiedetä mitä tässä pitäisi tehdä. :D Kissa on myös tänään muutaman kerran löytynyt oven päältä, jolloin olen ottanut nämä alemmat kuvat. Joten jotain täytyy tosiaankin tehdä. Eteisen ovea ei oikein voi sulkeakaan, koska kissavessa on eteisessä. Hieman on vaihtoehdot vähissä. :D Ja kissa ei tosiaan itse pääse alas oven päältä, vaan jää sinne ihmettelemään. Blondi, ihan niin kuin omistajansa.

Olisi tosiaan mukavaa tietää mitä rotua tässä kissassa mahtaa olla, epäilen että peräti apinaa! ;)

2 kommenttia:

  1. Olispa muuten söpö ovikoriste! Tää apinakissa meinaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vielä kun tonttulakin saisi laitettua sen päähän niin joulun hienoin koriste olisi siinä!

      Poista

Kurr!