keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Lampaantalja

Istuin pitkään olohuoneen epämääräisen pöydän ääressä, kirjoittamassa koulujuttuja. Tämä on se pöytä johon kissoilla ei ole mitään asiaa, mutta jossa ne aina tuppaavat olemaan... Siinä oli hieman epämukavaa istua, joten hain istumista pehmentämään lampaantaljan. Voi kun oli mukavampi istua.

Sain myös kerrankin hyviä kuvia. Jaksoin jopa napata järjestelmäkameran esiin, vaikka tiesin että akku oli loppumassa. Ja niinhän ne kuvaukset loppuivat kun akku loppui. Ja se laturi oli hukassa! Taivaan kiitos löysin sen jo - pyyhelaatikosta. Viime syksynä laturi oli kenkälaatikossa, tänäsyksynä pyyhelaatikossa...

Pelkäsin akun loppuvan, niin ensimmäiset kuvat ovat otettu ilman salamaa. Sitten rohkaistuin ottamaan kuvia salaman kanssa ja muutaman kuvan jälkeen akku hyytyi.

Älä äiti aina kuvaa.

Olen ajatellut, että lataisin nämä kameralla otetut kuvat vähän isompina ja sitten puhelimen räpsyt pienempinä. Eikö se ole niin parempi, kun näissä riittää tarkkuuta isompiinkin kuviin?

Kuvasin uudelleen kissoja kun akku oli latautunut ja meinasi mennä hermot siihen salamaan. Räps ja sitten se jumittaa seuraavat 20 sekuntia - oli salama kuulemma "busy". Eli tänäjouluna taidan toivoa rahaa ja ostan sitten ulkoisen salaman.

Mutta millainen olisi hyvä?

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia teistä! Tuon lampaantaljan päällä olisi varmaan kiva ottaa nokoset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Otettiin uusia kuvia taljasta kun se oli lattialla. Myrsky vaan omi sen itselleen. Siirsin sen kaappiin kun en ole kotona, mutta illalla kaivetaan se taas esiin! :)

      Poista

Kurr!