keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Villapaita in action!

Käytiin ulkoilemassa kissojen kanssa pitkästä aikaa. Kerrankin kummatkin olimme kotona valoisaan aikaan, ja vaikka kylmää oli, niin kissoillakin oli hauskaa. Kokeilimme käyttää Myrskyllä villapaitaa ja vaikka kissa vihasi sen pukemista päälle, niin ulkona se oli pakollinen. Kummallakin oli kylmä, tärisivät raukat. Siitä huolimatta Hannibal pisti pienen mielenosoituksen pystyyn, hän ei olisi millään halunnut sisälle! :D Ihmiset halusivat, vaikka vaatetta oli päällä ja ulkona ei edes oltu kauaa, niin kyllä siinä itselläkin ehti nenänpää viiletä.


Eli villapaita on tarpeellinen, vielä kun se olisi sellainen että valjaat saisi puettua. Nimittäin hieman pelottaa pukea valjaat tollasen paksun villapaidan päälle. Varsinkin kun meillä on tollaset halvat valjaat, odotan jo innolla että kissat kasvaa aikusiksi ja saan hankkia kunnon valjaat!

Siinä olisi pisnesiteaa jollekin: kissoille kunnollisia vaatteita valjasaukoilla! Meille ainakin ostettaisiin heti. :D

8 kommenttia:

 1. ihana villapaita, mäkin haaveilen aina jostain neuleista meidän pojille, mutta ennoo vielä saanut aikaseksi ostaa! Just tilattiin pojille joululahjaks uudet valjaat ja nyt oottelen niitä innoissani. Sitten vois jouluksi ostaa jotkut söpöt jouluset neuleet tuitui kun ois niin söpöjä, kissat ja villapaidat ♥ Katoin kisujen tiedot nytten ja voikun hannibal ja myrsky onkin vasta ihan vauveleita, pentukuume ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa neuleessa toi "kauluri" on vähän tyhmä, muuten on todella kätevä. :D Kissa pysy suht lämpimänä. Oi vitsi, uudet valjaat jouluksi. Mä haaveilen että jos ensi kesänä uskaltas ostaa. :D Haaveilen jostain hienoista Vänttisen valjaista!

   Joo, meidän murut on vaaveja vielä <3 Hannibalilla tuli just 8 kk täyteen! Vähän jo odotan että jos aikuistuisivat sen verran että vähän rauhottuisivat. ;)

   Poista
  2. Vänttiset on kyllä kätsyt, kun voi tilata suoraan Arjalta itseltään! Laittaa vaan sähköpostia tai facebook viestiä ja kertoo mitat kissoista ja painot. Värimaailma on ihan mahtava noissa valjaissa, eikä ees toimituskuluja!! :--) Suosittelen, sieltä meiänkin valjaat on tulossa, kun vanhat meni liian pieneksi! ;--)

   Poista
  3. Oon kattonu niitä upeita värejä ja päättänyt jo moneen kertaan minkä väriset haluan meidän pojille. :D Myrskylle ainakin punanen, näyttää niin kivalta harmaata turkkia vasten. Olisi myös kiva ostaa sellanen pussukka kissan kuvalla... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mä sen tiesin mutta kiva kuulla! :) - Myrsky

   Poista
 3. Ihana villapaita! Kissoille saisi kyllä olla kaupan enemmän vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitäisi! Tätä asiaa ei oo tajunnut ennen tätä meidän pikkuturkkista. :) Hannibalillakin oli jo kylmä, niin pitäisi kyllä hankkia lisää jotain vaatetusta, mutta kun ei löydy (sellasta joka täyttäisi mun kriteerit). Pitää varmaan pyytää äidiltä ompelukone lainaan. :D

   Poista

Kurr!