perjantai 7. marraskuuta 2014

Voi kissan viikset sentään pt 2

Hannibalin valkoiset haituvat ovat kokeneet kovia. Ne ovat harventuneet lyhyen ajan sisällä ja harventajan nimi on Myrsky.

Tappelun tuoksinassa Myrskyllä on viime aikoina ollut tapana kiskoa Hannibalia viiksistä. Yritämme puuttua aina kun leikki/paini/tappelu menee pisteeseen jolloin toista satutetaan, ja viikset ovat tulilinjalla, mutta se ei aina onnistu.

Pojat ovat nimittäin oppineet tappelemaan hiljaa. Kumpikaan ei päästä äännähdystäkään. Yleensä havahdun hiljaisuuteen, jolloin etsin pojat ja huomaan heidän painivan sängyllä/eteisen matolla.


Sota-arpia!

Ja sitten yksi aivan ihana kuva Hannibalista. Kissoilla on paljon ihania ilmeitä!Ja pitäähän sitä nyt yksi kuva Myrskystäkin olla.

6 kommenttia:

 1. Myrsky meinaa että movemberin voittaa teillä hän eikä Hannibal :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky on aina sitä mieltä että hän on paras, totta kai tässäkin asiassa. :D

   Poista
 2. Anna poikien nahistella. Kyllä ne itse tietävät milloin menee liian pitkälle, varsinkin jos hiljaa ovat! Vähän nyt voi viikset kärsiä, mutta mitäs pienistä. ;) Meillä on sovittu, että niin kauan saa rähistä miten paljon vain, kunhan toisten turkit huolletaan ja samalla kasalla nukutaan nahinoiden jälkeen!

  Komeita ilmeitä kyllä. Kissat tosiaan on hyvin ilmeikkäitä olentoja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu vaan niin kauhealta katsoa sitä. Varsinkin kun pojat eivät aina nuku vierekkäin ja toistensa turkkejakin huolletaan maltilla. Pitäisi vaan malttaa katsoa vierestä, mutta ensimmäiset kissat, niin en ole yhtään tottunut kissojen näihin puoliin. :D Ehkä välillä olen hieman liian ylihuolehtiva emo. :D

   Poista
  2. Hurjaltahan se välillä näyttää, mutta kyllä ne itse tietävät mitä tekevät! Sen taas huomaa kyllä, jos homma menee liian vakavaksi, ja sille ei myöskään ihminen oikein mitään voi. Todennäköisesti tulevat kuitenkin jatkossakin mitä parhaiten toimeen keskenään, kun kerran ovat pienestä asti olleet yhdessä. Ja sitä paitsi nehän ovat vielä varsin nuoria ja opettelevat "olemaan kissoiksi". Elleivät purkaisi tarmoansa toisiinsa, tekisivät jotakin muita kolttosia. Turhaan siis komentelet ;)

   Ja mitä taas tuohon meidän sopimukseen tulee, niin se toimii meillä, muttei ollenkaan pakosti muualla. Lopulta tuollainen yhdessä nyhvääminen mitä nämä meidän kaverukset tekee, on aika epätyypillistä kissahommaa. Sitä ei kannata pitää yleisstandardina. ;)

   Poista
  3. Ollaan me puhuttu että ei saisi puuttua, mutta ei oo niin helppoa. Eilen keskusteltiin asiasta ja todettiin että kyllä noiden täytyy antaa selvittää välinsä. Osa paineista johtuu varmasti siitä kun pojat yrittää selvittää kumpi on pomo. :D

   Poista

Kurr!