lauantai 15. marraskuuta 2014

Voi kissan viikset sentään pt 3

Tälläkin kertaa pääsi kummankin movemberit kuvaukseen. Kerrankin Myrskyn viiksikarvat olivat näkyvissä ja Hannibalikin esitteli paremman puolen viiksiään. Hannibal halusi myös nähtävästi esitellä teille söpöä vaaleanpunaista nenuaan.


Kuvien rajauksista ei puhuta. Kuvaajaanhan vika se on, mutta kuvaaja yrittää syyttää vähän kameraa ja sen salamaa. Kyllä mä vielä opettelen kuvaamaan parempia kuvia salamalla! Parempi olisi, nimittäin jos on näitä kissoja uskominen. He kun eivät suostu muuten poseeraamaan jos kuvien taso ei nouse. Mitä muuta mahdollisuutta siinä ihmisellä on, kuin opetella.

Blogin ulkoasu on myös kokenut pientä ilmeenvaihdosta, mutta tämä ei ole vielä lopullinen versio. En ole vieläkään täysin tyytyväinen, mutta pitää odottaa parempaa aikaa ja parempia ideoita. Haluaisin jonkun hienon taustan, mutta omat taidot eivät ikävä kyllä taida sellaisiin riittää. Myös nuo gadgetit ovat kaukana siitä mitä haluaisin, mutta menkööt tällä hetkellä. Parempia teknillisiä taitoja, tai photoshopia, odotellessa!Hyvää lauantai-iltaa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kivoja viiiksikarvoja teillä! Annan pikku vinkin jos et halua gadgettien kuviin otsikkoa niin sen saa pois kun laittaa otsikon tilalle tämän kyseisen pätkän :---)

  VastaaPoista
 2. Mitä minne sa katosi? Eikö se nyt tule :( No tän postauksen lopussa on kanssa kyseinen pätkä! http://autuasolo.blogspot.fi/2013/09/kaarmeissani-bloggerille.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! Tämän asian kanssa on tullut painittua muutamia kertoja, joten suuret kiitokset. :D Jotkut bloggerin jutuista on ihan ihmeellisiä eikä aina itse osaa etsiä tietoa oikeasta paikasta.

   Poista
 3. No onhan noi söpöjä ♥ Viiksetkin ;)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän on vielä kasvatus kummallakin kesken! - Hannibal & Myrsky

   Poista

Kurr!