tiistai 16. joulukuuta 2014

Ensimmäinen reissu kissojen kanssa

Meillä kävi niin ihmeellisesti, että tulimme sunnuntaina viikoksi minun vanhempieni luokse. Mies määrättiin töihin toiseen kaupunkiin ja täältä on puolet lyhyempi matka. Otettiin myös kissat mukaan, vaikka kotiinkin ne olisi voinut jättää appivanhempieni hoidettavaksi. Mutta kun ei malta olla erossa.

Myrsky ei yhtään tykkää matkustaa autossa, se osoittaa mieltä. Huutoa, sellaista sydäntä särkevää valitusta. Tällä kertaa tosin huutoa oli paljon vähemmän, kiihdytyksessä, mutkissa, kuopissa ja mäissä - juuri niin kuin kissan kuuluukin komentaa että koitas iskä ajaa tasaisemmin.

Yllätykseksemme Myrsky oli se joka kotiutui nopeasti ja juoksi ympäri alakertaa, Hannibalin pysytellessä yläkerrassa hiekkalaatikon läheisyydessä. Hannibal on ollut pentuna täällä monta kertaa, mutta ilmeisesti siitä on niin kauan aikaa että Hannibalilla kesti totutella.

Myrsky on ollut riemuissaan! On ryijy mitä olisi kiva päästä käpälöimään, on mattoja rullalla pöydällä ja tilaa juosta! Tähän asti ollaan säästytty rikki menneiltä esineiltä, mutta kun miettii kuinka paljon koriste-esineitä äidillä on, niin ihme jos jotain ei mene rikki. Myrsky tosin jo söi yhden jouluvalon sähköjohdon poikki. Ihmeteltiin kun valo sammui ja kun menin katsomaan, niin johto iski pientä kipinää... Meidän tuholainen!

Kaikki kuvat ovat sunnuntailta, jolloin saavuimme tänne.

Mikä pantteri!

Köh, muutama kuva Myrskystä. Mutta kun saa parempia kuvia noin vaaleaa taustaa vasten! Kotona on niin tummat lattiat, että häiritsee omaa silmääni.

Jos Myrsky leikki alakerran lattialla, niin mitä teki Hannibal?

Hannibal tutki maailman menoa yläilmoista käsin. Tuossahan on aivan täydellinen kurkistuspaikka kissalle!

"Sinä et näe minua, minä olen pylväs"
"Vitsit sä näit mut!"
"Mutta näetkös sä enää mua?"

Kerrankin sain myös otettua kuvan, josta näkyy tuo Myrskyn erikoinen kallo. Siinä on pakko olla siamilaista, tai jotain muuta hieman eksoottisempaa rotua, kuin ihan vaan suomalaisia kotikissoja. :D


Hyvää tiistaita kaikille! Jouluaattoon on enää 8 yötä...

4 kommenttia:

 1. No teillä on nyt hauskaa lomailua! Ja Myrsky näytät nauttivat siitä täysillä. Joko Hannibal olet uskaltautunut pois tirkistyspaikalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä, piti vähän sulatella tätä asiaa ensin. Täällä on paljon enemmän tilaa juosta kuin kotona! Ja kivoja pöytiä mihin voi hyppiä. Ei oo hirveä paikka lopulta! - Hannibal

   Poista
 2. Onne kisuliinit aina onessaan kun pääsee isompaan paikkaan hillumaan. Coco on aika arka joten hän ei oikein viihdy mutta Ruffe tykkää välillä vaihtaa maisemaa. Kyllä Cocokin sitten kun tottuu, mutta se vie hetken. Ihania kuvia Myrskystä, oon kans katellu että se näyttää vähän itämaiselle :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä Cocoa! On se aina vähän epäilyttävää kun viedään uuteen paikkaan... Vieraat hajut ja jutut voi olla pelottavia :( - Hannibal

   Jotain erikoista rotua Myrskyssä on :D Ollaan mietitty kaikkea mahdollista siamilaisesta, venäjänsiniseen ja kaikkea siltä väliltä ja vähän lisää. :D Voi kun saisi joskus tietää! :)

   Poista

Kurr!