lauantai 31. tammikuuta 2015

Big boy


Aamulla julkaisin kuvia Myrskystä kiipeilypuussa ja nyt on Hannibalin vuoro. Kerrankin sain kuvattua Hannibalia. Yleensä kissa lähtee karkuun, mutta nyt ei jaksanut. Sekin varmasti auttoi että valoa riitti hieman, niin pystyi kuvaamaan ilman salamaa.


Hannibalilla on aina ihanan hauskoja ilmeitä. Herra on monen ilmeen poika, joka osaa sulattaa sydämet tapituksellaan mutta myös saada nauramaan hölmöillä ilmeillään.


Söpö ihana poika <3 Minulla olisi myös videota Hannibalin leikkimisestä, mutta sitä pitäisi hieman editoida ennen julkaisemista. :)

6 kommenttia:

 1. No todellakin, niin söpö on toinen ettei tottakaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hannibal sulattaa lähes kaikkien ihmisten sydämet. :D Jopa äitini, joka kovasti sanoo ettei pidä kissoista, lämpeni Hannibalille. :D Tällä kissalla on joku taika, se on varmaan tuo höpsö luonne.

   Poista
 2. Onpa kyllä kauniita kuvia molemmista kissoista, ja kieltämättä Hannibalin nassu heijastaa monenlaisia tunnelmia ja ajatuksia! :-D Kissat ovat niin hassuja. Joskus mä vain nauran, kun varsinkin Nuppu ihan vain kävelee jossain ja näyttää niin yleismaailmallisen koomiselta. Tulee aina välillä jotenkin absurdi olo, että tuollainen karvapallero täällä meidän huushollissa sitten asustaa siinä missä mekin. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kissat on kyllä niin ihanan koomisia <3 Mekin aika usein nauretaan ja katsellaan noiden ilmeitä ja tempauksia. :D Kissat on jotenkin niin hauskoja, kun ne näyttää välillä niin huvittavilta, mutta silti ne osaa säilyttää sen oman arvonsa.
   Ihania karvapalloja teilläkin on <3

   Poista
 3. Hannibal sopii hyvin posettamaan punaisen seinän kanssa, hän on niin söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannibal on kyllä aikasen suloinen poika :) Ja hän erottuu jotenkin punaisesta seinästä paremmin kuin valkoisesta :)

   Poista

Kurr!