maanantai 12. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta!

 - Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!


Tulipas meidän blogissa hiljaista! Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan olemme olleet yhdessä samaa aikaa lomalla puolison kanssa, joten me ihmiset olemme lähinnä vain makoilleet ja katsoneet elokuvia. Kissat ovat nauttineet näistä päivistä, kun ovat saaneet nukkua vieressä. Pahoitteluni katoamisesta, myös muiden blogien lukeminen on jäänyt vähälle.


Kissoilla on tosiaan kaikki hyvin. Anoppilassa pääsivät näkemään myös joulukuusen, mutta kissat eivät reagoineet mitenkään kuuseen. :D Vähän pallot kiinnostivat ja oksia oli kiva syödä, mutta kumpikaan ei ymmärtänyt että puuhun olisi voinut kiivetä. Taivaan kiitos!

"Miten niin nää ei oo mulle?!"
Myrskyllä on kauhean pitkät kulmahampaat.

Myrsky on täydellinen rakastunut olkapäällä kykkimiseen. Jos vähänkään kumartaa, esim. sitoakseen kenkiä, niin äkkiä on pieni apinapoika selässä. :D Myrsky on myös alkanut tuijottamaan meidän kristallilamppua makkarissa, en tiedä mikä tässä on. Se saattaa tuijottaa hyvinkin kauan lamppua.

Kuningas valtaistuimellaan yöpöydällä. Tässä nukuttiin jopa puoli tuntia.

Hannibal taas on ottanut aika rennosti. Hannibalilla tuntuu olevan kaksi moodia: rauhallinen sohvalla makaaja tai Myrskyä takaa jahtaava sarjamurhaaja - nimi taisi olla enne. Ehkä tätä jälkimmäistä on hieman liioiteltu, mutta Hannibal on selvästi muuttunut aikuisemmaksi. Sen takajalkoihin on tullut uskomatonta voimaa, posket ovat muuttuneet vähän pulleimmiksi ja muutenkin kissa on kasvanut. Mahakin ikävä kyllä vähän liikaa, sillä joulun tienoilla kylävierailut venähtivät ja jätimme kissoille eväiksi raksuja. Hannibal oli (oletettavasti) yksin hounannut suurimman osan raksuista. Nyt ollaan sitten jätetty raksujen syöttäminen vähemmälle ja muutenkin antaa hieman vähemmän ruokaa. Huimasti on jo viikossa massu pienentynyt.


Myös muutama kuva siltä ajalta, kun olimme vanhempieni luona.

Kirjahyllyn kolo oli Myrskyn lempparipaikka nukkua.
Siinä sai olla lähellä nukkumassa, mutta turvassa huitomiselta.
Nojatuoli todettiin hyväksi paikaksi nukkua, sellaiseksi että saatettiin jopa nukkua vierekkäin!

Kissojen joululahjoista juttua myöhemmin, sillä tästä tuli jo nyt pitkä teksti.

Hyvää vuotta 2015 kaikille blogosfääriin! :)

8 kommenttia:

 1. Pepsi: Että sä olet Hannibal hyvän värinen ja näköinen!
  Max: Miksi ihmiset aina omii noi karkit vai mitä Myrsky? Kivan näköiset päällisetkin karkeissa; niillä olisi kiva leikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannibal: Pepsi, kiitos! Ollaan kummatkin elekantin mustavalkoisia. Just paras väritys!
   Myrsky: Max oon samaa mieltä! Antasivat meillekin vähän karkkia, kun kehtaavat vielä valittaa että karkit lihottaa ja sitten ei anneta auttaa niiden tuhoamisessa... Eikä anneta edes leikkiä papereilla. Paitsi jos saa varastettua paperit! Häää Hää!

   Poista
 2. ooh kun saisikin karkkia <3 Raksut on vähän harmillisia kunne lihottaa, mutta onneksi kisut eivät ehtineet syödä itseään ihan pulleroiksi asti ;---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku voisi mun puolesta hakea nämä karkit pois... :D Mies vielä raahaa alennusmyynneistä lisää koko ajan!
   Ja raksujen kanssa pitää tosiaan olla aika tarkkana. Hannibal rakastaa nimittäin niitä, se saattaa syödä niitä ihan syömisen ilosta. :D Ja meillä on vielä paljon penturaksuja, missä on liikaa energiaa jo leikatuille pojille. :( Mutta pitää vaan pitää kova kuri ja olla syöttämättä niin paljon näitä. :D Onneksi tosiaan tilanne tajuttiin ennen kuin pullukoita tuli. :D

   Poista
 3. Voi miten pikkuruiselta Myrsky näyttää tuossa ekassa kuvassa! <3 Tai sitten mulla vain on räggärien tuijottelusta vääristynyt näkökulma, kun normaalikokoiset kissat näyttävät aina niin pikkuisilta. Kivan rennolta kuulosti teidän loma ja hauskalta kuulostaa Myrskyn olkapäällä matkustus. :) Olen päässyt kokeilemaan olkapääkissaa ystävän luona. Hänellä kun on ketteriä cornish rexejä. Ragdollit eivät oikein marakateiksi taivu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Myrskyssä on kai siiamilaista (epäili eläinsuojeluyhdistys), minkä takia sillä on tuollainen kapea profiili. Kun on tottunut räggäreihin, niin totta kai se näyttää pikkuruiselta! :D Myrsky näyttää Hannibalinkin rinnalla ruipelolta. :D

   Oi, cornish rexit on sulosia! :) Eikö niille ole juuri ominaista tuo olkapäällä kököttäminen? Kun Myrskyn taustoista ei tiedetä, niin voi jospa siinä oisi cornish rexiä! ;)

   Poista
  2. Taitaa olla ihan tyypillistä rexeille se olkapäämatkustus. Olin ihan intona, kun ensimmäinen trapetsitaiteilija siirtyi kiipeilypuusta kyytiin! :-D Kotona Nuppu ja Juju tuntuivat entistä lölleröisemmiltä! Ehkäpä Myrskyssä saattaa tosiaan piillä rexiäkin! Olen rexeistäkin joskus kirjoitellut ja laittanut kuvia blogiinkin, joten jos et vielä silloin ollut lukijana, niin kannattaa käydä kurkkaamassa. Niitä marakatteja oli tosi monta! :)

   Poista
  3. Oi kuinka ihania kuvia oli! Toivotaan että pääsisin joskus näkemään cornish rexejä, olisi hauskaa päästä kokeilemaan sellaista turkkia. :) Samoin olisi myös ihana päästä kokeilemaan räggärin turkkia, sitäkään en ole ikinä koskenut. :D

   Poista

Kurr!