sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Shhh, salaisuuksia

On aika osallistua Hupsujen salaisuushaasteeseen.

Mitäköhän meidän pojat haluaisivat paljastaa itsestään?

Mitkä varpaat <3

Kovasti pojat olivat sitä mieltä, että ei heillä mitään salaisuuksia ole. Vähän kyllä olin toista mieltä, jonka jälkeen pojat olivat valmiita myöntämään että taitaa olla muutama pieni salaisuus.Myrsky uskaltautui ensimmäisenä tunnustamaan oman salaisuutensa. Häntä hieman hävettää, mutta ei kuulemma ollut hänen vikansa ettei hänellä ollut pentuna isoa kissaa opettamassa kissoiksi. Eikä se ollutkaan, mutta vasta nyt Myrsky on oppinut että hiipiessä ja syöksyessä toisen perään, tai vaihtoehtoisesti ihmisten varpaiden kimppuun peiton läpi, peppua voi heiluttaa. Myrsky on alkanut opettelemaan tuota pepun heilutusta viimeaikoina, ja opettelu on mennyt hyvin. Tosin siinä missä Hannibalilla takajalat tärrää ja peppu heiluu tuhatta ja sataa, niin Myrsky on jäykkä kuin heinäseiväs ja koko kissa heiluu puolelta toiselle. Mutta oppia ikä kaikki. Ja harjoittelu tekee mestarin, ja mestarit harjoittelevat aina.


Hannibalin mielestä hänen salaisuutensa on kyllä paljon nolompi kuin Myrskyllä. Eihän se Myrskyn vika ollut ettei hänellä ollut kissaesikuvaa ennen Hannibalia. Hannibal taas on kova kujakissa, jolla ei ole mitään salaisuuksia! Tai niin Hannibal koitti väittää, mutta mami tuntee poikansa. Joten joutui Hannibal myöntämään että hänellä on pieni salaisuus.

Hannibal rakastaa silityksiä ja rapsutuksia! Eihän iso kujakatti sellaista voisi ikinä myöntää! Mutta hellyttelyillekin on oma paikkansa ja aikansa: silloin kun Hannibalilla on hyvä asento ja Myrsky on kaukana. Eihän Myrsky saa saada selville että sen ihannoima isoveli rakastaa rapsutusta.

Vaikka Hannibal rakastaakin rapsutusta, niin yleensä aika pian hän havahtuu horroksesta ja tajuaa että mami on iskenyt kätensä pehmeään kissaan joka kehrää onnellisena autuaasti. Silloin Hannibal lähtee toiseen huoneeseen mahdollisimman pian. Olisi se kai noloa jos joku tietäisi että hän rakastaa rapsutuksia!

Koitin sanoa ettei kummallakaan ole mitään hävettävää. Päin vastoin, kummankin salaisuudet piristää minun päivääni. Mutta kissat, niin ihanan omituisia <3

8 kommenttia:

 1. Ihanan hassuja ja hempeitä salaisuuksia teillä! :-D Enpä ole ennen kuullutkaan, että pepunheilutuskin on ihan opiskeltava asia. Nyt olisi melkein videon paikka! :) Ja että Hannibal onkin nimestä ja vauhdistaan huolimatta vähän mamis! <3 Veikkaan, että kujakatti O'Malleyllakin on pehmoiset onnenhetkensä, kun Madame Bonfamille ryhtyy rapsuttelemaan sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti pepun keinutus on opetettu asia. :D Täytyy yrittää saada videolle, mutta kun yleensä ne tilanteet menee niin että tyhmä mami vaan nauraa kippurassa koomista näkyä. :') Ei saisi, mutta kun toinen on niin suloinen yrittäessään!
   Hannibalille toi paljon lohtua, että hän ei ole ainut kujakatti jolla on hempeä puoli. :) Hannibali myös vaati että hänen pitää nähdä Aristokatit mahdollisimman pian uudelleen! :) En pistä vastaan yhtään. ;)

   Poista
 2. Mäkin haluan nähdä videon tosta helumisesta! :D Coco ei pentuna loiskuttanu vettä, mutta Ruffe opetti sen sille ja nyt ne kummatkin loiskuttelisi mutta onneksi meidän vesikuppi estää sen. Täälläkin Ruffe hempeilee ihan samanlaisesti kuin Hannibal vaikka onkin kovis, mut älä kerro että kerroin ;---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää sitä videota. :D Menee vaan yleensä mulla nauruksi kun Myrskyn pepunheilutus alkaa. :')
   Se on jännä kuinka paljon noi kissat oikeesti opettaa toisilleen. :D Meillä Hannibal oppi emoltaan ruuan peittämisen ja nyt Myrskykin tekee sitä. :D
   Ja en kerro Ruffelle että kerroit minulle, pidetään tämä tieto meidän välillä. ;)

   Poista
 3. Pepsi: Ai kiva salaisuuksia teilläkin! Minä taidan pepunheilutuksen jalon taidon, mutta Maxilla se taitaa jäädä lähinnä hännän vispaukseen. Se on taitolaji!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on taitolaji! Se ei ole yhtään niin helppoa kun luullaan. Mä oon todella hyvä siinä, tolla pikkuveljellä on vielä opittavaa. Mutta ainakin sillä on paras opettaja! - Hannibal

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sellasia höpsöjä mamin muruja kummatkin <3 :---)

   Poista

Kurr!