torstai 26. helmikuuta 2015

Simply the best

Kerroin aiemmin että sulkalelu is the best. Tosin sulkalelua on kohdannut kummallinen sulkasato ja se kärsii kaljuudesta. Tai onhan sillä muutama haiven päässä... Kissoja tämä yllättävä kaljuuntuminen ei tunnu yhtään häiritsevän. Välillä jopa tuntuu että mitä vähemmän höyheniä, sen mielenkiintoisempi lelu. Nämä taitaa taas olla näitä kissamaisia juttuja, mistä ihminen ei oikein ota selvää.


En muista olenko maininnut, että meidän Myrsky on aikamoinen loikkija. Sen lisäksi että se saattaa hypähtää yhtäkkiä syliin kun kävelet ohi tai hypätä selkään kun olet kirjoittamassa muistilappua, niin kissa on kova poika hyppimään myös leikkiessään. Myrsky saattaa esimerkiksi istua ja tuijottaa leluhiirtä ja yhtäkkiä se hyppää siitä paikasta lelun päälle ja sitten alkaa ralli. :D Ja hypyt ovat oikeasti korkeita.

Leikin eilen illalla Hannibalin kanssa huiskalelulla (sitä vaaditaan nykyisin jokainen hetki kun ollaan valveilla ja ihmiset kotona...), ja yhtäkkiä Myrsky hyppäsi siihen eteen. Pelästyin kuvatessani hieman - alla tämä kuva jossa yritän kuvata Hannibalia leikkimässä ja Myrsky hyppää huiskan kimppuun. :D

Yritin ottaa kuvaa missä näkyisi myös Myrskyn pää, mutta kamera ja kuvaaja eivät pysyneet touhottajan perässä.
Luikkuliini ja maha. :D Hyvä että kissalla on paino noussut (tullessaan oli aivan liian laiha!), mutta nyt täytyy pitää huolta ettei nouse liikaa.

Ja sitten Hannibalin leikkikuvia. Hannibalin leikkimistä on hieman helpompi kuvata, kun Hannibal on noin puolet Myrskyä hitaampi. Ja Hannibalikin on nopea, joten voidaan miettiä Myrskyn vauhdikkuutta.

Nam! Sulkasatoa!
Näyttääpäs muodokkaalta Myrskyyn verrattuna...
Ja aivan pakko kertoa, että tuolin läikät ovat iän tuomia. Ne vain eivät tunnu lähtevän millään aineella. Tosin taikasieni taitaa olla koittamatta...

Tällä kertaa latasin kuvat vähän isompina, kun nuo Hannibalin hauskat ilmeet pienemissä kuvissa puuroutuivat. :) Haittaako isommat kuvat, vai ovatko ihan hyvän kokoisia?

4 kommenttia:

 1. Näissä kuvissa riittää kyllä menoa ja meinikiä! Ihana olisi jos täälläkin jaksettas vielä leikkiä huiskalla, mutta eih :D Seuraavaksi sit vähän aktiivisempi rotu... ;D Isommat kuvat ei haittaa ainakaan minua joka ei yleensä kuvia jaksa isommaksi painella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan välillä liiankin aktiivisia. Oon taas kipeenä ja kotona neljän seinän sisällä ja eilen meinasi mennä hermot kun Hannibal kinusi koko ajan leikkimään huiskalla. :D Oli kai sitä pakko sitten leikkiä. Eli ne vähemmän aktiivisetkin rodut on kivoja. ;)
   Ja kiva jos isommista kuvista tykkäät! :)

   Poista
 2. Vauhdista ei ainakaan ole puute! :-D Ihania ilmeitä Hannibalilla! Sitä ollaan niin skarppina lintujahdissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintujahdissa ollaan aina skarppina! Leikittiin eilen varmaan yli 30 minuuttia, ja Hannibal oli niin onnellinen :D

   Poista

Kurr!