maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kissa purkissa

Saimme vanhemmiltani tuliaiseksi söpön pienen tulilatvan. Sen lisäksi että olen ylpeä siitä että olen saanut pidettyä tämän elossa jo kaksi viikkoa, niin sillä on maailman suloisin koristepurkki! :)

Ja tajusin vasta nyt, että olisihan sitä voinut ottaa kukkapurkin takaakin kuvia.
Ehkä sitten jos saan pidettyä kukan hengissä! :D

Toivottavasti kasvi voi hyvin vielä muutaman kuukauden kuluttua. :D Ja tutkin asiaa, ja tulilatvan ei pitäisi olla myrkyllistä, olenhan oikeassa? :D Kukka tosin on kirjahyllyn ylimmällä hyllyllä, mutta sitä ei ikinä tiedä koska kissat oppivat kiipeämään hyllylle.

Tein eilen illalla uuden bannerin, mitä mieltä olette?
Onko kiva vai ei? :)

6 kommenttia:

 1. On toi purkki ihan jees (ihmisen mielestä ihku), mutta sä Hannibal olet komein tuolla ylhäällä - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepsi taas kerran kauniista sanoistasi - Hannibal

   Poista
 2. Onpa söpö purkki ja banneri on kans kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Piti oikein miettimällä miettiä mihin purkin laitan, että on näkyvillä mutta suojassa. :D

   Poista
 3. Söpöltä näyttää banneri niin kuin tuo kukkapurkkikin! :) Tulilatvoista en tiedä mitään (onnistun aina näivettämään kaikki kasviparat, jotka tielleni osuvat), mutta hyvä pitää noin kaunis ruukku kaukana pikku panttereista, joilta saattaa vähän putoilla tavaroita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kasvien kanssa ihan samanlainen. :D Mulla on ollut vehka 10 vuotta, mikä on ainut kasvi joka ei oo kuollut mun käsittelyssä. Se on vaan myrkyllinen (kai? ainakin lievästi), niin se muutti kun kissat tuli.
   Eikä mulle muuten tullut edes mieleen miettiä sitä että kissat voisivat pudottaa ruukun! Mutta luultavasti niin siinä kävisi jos se olisi yhtä hyllyä alempana. :D Niin kävi nimittäin sillä alemmalla hyllyllä olleelle kissanruoholle. Onneksi oli muovipurkki, mutta ei ollut siihen kiva herätä! :D

   Poista

Kurr!