torstai 20. elokuuta 2015

Kunkku

Minusta meidän pojista on tullut läheisempiä. Vaikka painitaanhan meillä - välillä tanner tömisee ja ilma on karvoista harmaa. Viime aikoina olemme kuitenkin nähneet poikien makaavan vierekkäin. Sitä ei tapahdu kovinkaan useasti. Lähellä saatetaan olla, mutta yleensä pitää pieni hajurako säilyttää. Kova kujakatti kaipaa omaa tilaa ja rauhaa.

Samaan aikaan Hannibal on tuntunut ottaneen komennon talossa. Siivosimme (mies pesi kesälomansa aluksi makuuhuoneen nurkasta pyykkivuoren) ja tuntuu että kissat nauttivat lisääntyneistä neliöistä. Kun 37 neliön asunnossa on pyykkivuori lattialla, se vie suuren osuuden asunnon tilasta. Hannibal on nauttinut kasvaneista neliöistä, pitkästä aikaa on lelut saaneet kyytiä. Ja niitä on jopa haettu omatoimisesti laatikosta!

Siivousinnossaan mies meinasi heittää meidän kaikki tyynyt roskiin. Muutama oli ansainnut osoitteenmuutoksen, mutta pistin onneksi kampoihin. Yksi tyynyistä päätyi lattialle ja onneksi pidin pääni: Hannibal nukkuu nykyisin usein tyynyn päällä.

Hannibalilla tuntuu olevan siis nykyisin hyvät oltavat. Tai onhan syytä, hän on meidän asunnon ehdoton kunkku!

10 kommenttia:

 1. Sinä olet hani Hannibal ja oot saanut jotain järkeä ihmisiisi! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on alkanut tottelemaan! Tosin se on höpissyt jotain todella kiireisestä loppuvuodesta ja työharjoittelusta ja opinnäytetyöstä. En ymmärrä, eli ei se ole mitään tärkeää.
   - Hannibal

   Poista
 2. Onpa hyvä, että pyykkivuoren alta paljastunut temmellyskenttä hyödynnettiin heti! :-D Ja yksi lepotyyny pitää ehdottomasti jättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti hyödynnettiin :D Muutama muukin tyyny kannattaa jättää ;)

   Poista
 3. Tyynyn päällä on varmasti kiva nukkua kun on niin kovin pehmoista ♥ Pitäisi hommata Cocollekkin jätti tyyny! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Puolison mummu teki lapsenlapsenlapsilleen tyynyjä räsymatoista. Se siis kutoi matot ja teki tyynyjä niistä. Teki mieli sanoa että tee meidän kissoillekin, mutta en mä sitten viitsinyt, vanha ihminen olisi ottanut väärin... xD Kivahan sellaiseen olisi kynsiä teroittaa. Mikä crazy cat lady!? ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Äänekkäästi määrääkin ;) Ja kyl toi prinssikin vähä koittaa pompotella.

   Poista
 5. Kissojen välistä läheisyyttä arvostaa ihan eri tavoin silloin kun se ei ole itsestäänselvyys. :) Meilläkään kisut ei nuku vierekkäin, läheisimmin nukkuvat, jos sattuvat yhtä aikaa kiipeilypuiden eri tasoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, osaa arvostaa ihan eri tavalla. Vaikka kavereita ovatkin, niin hajurako yleensä pitää olla. Meilläkin saatetaan nukkua vierekkäin kiipeilypuun vierekkäisissä pesissä, mutta muuten ei näin lähellä olla. Ehkä hiljalleen :)

   Poista

Kurr!