torstai 17. syyskuuta 2015

Pyykkikori


Hannibal:
Ette ikinä arvaa mitä tänään tapahtui! Ihan rauhassa makasin pyykkikorissa, kun yhtäkkiä toi riiviö tuli istumaan kannen päälle. Enkä mä päässyt pois sieltä! Katsokaa nyt vaikka. Ihan avuton olin siellä korissa! Katsokaa nyt mua tuolla!


Myrsky:
Itsepähän olit sinne mennyt. Niin joo, ja kun mut häädettiin kannen päältä, niin sinä jäit sinne koriin nukkumaan. Että minä mitään kiusannut!

P.S. Kuvat on Mr.CrazyCat ottanut puhelimen kameralla ja salamavalolla. Ai kuinka valkoinen puhelimen suojakotelo vaikuttaa kuviin? Sen taitaa jokainen nähdä kuvien laadusta... :D

14 kommenttia:

 1. Voi ei, miten reppanan näköisenä Hannibal sellistään kurkkii! <3 Hyvä, että kaikki kissahassutushetket taltioidaan - oli väline mikä tahansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varmaan joo reppana, raukka paralla oli aika tiukka vanginvartija! ;)
   On hyvä että taltioidaan - varsinkin että mies taltioi kun itse olin töissä. :D

   Poista
 2. Hannibal, yrititkö yhtään edes härkkiä Myrskyä pyllystä tuolta raoista? Vai oliko ne liian pieniä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai! Oli vaan aika pienet raot. Mutta kyllä sieltä vähän sai kynttä ujutettua... khihihii.
   - Hannibal

   Poista
 3. Meilläki oli ennen niin iso pyykkikori, että mahduin sinne nukkumaan, mut sitte ihminen kaivo kaapista uuden korin ja se on niin pieni, että ei siihen kissa mahdu mitenkään. Epistä.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo reilua että hankittiin sulle pienempi pyykkikori! Onneksi nuo kaksi ihmistä tekevät niin paljon pyykkiä ettei pieni riitä. Ja kuulemma mekin tehdään pyykkiä, mutta en kyllä ymmärrä miten se on mahdollista? Ihmiset on outoja.
   - Hannibal

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi ei! Poistin vahingossa kun kommentin!! :( Opinpahan että puhelimella kannattaa olla aika tarkka mihin kohtaan sen puhelimen (kosketus)näyttöä sen sormensa tökkää... :(

   Eikös viesti ollut jotenkin siihen tyyliin että kerrankin Myrsky pääsee tekemään tuollaista? :)

   Jos oli, niin pakko sanoa että osuvasti sanottu. Myrsky osaa tällaisen pienen kiusanteon Hannibalia paremmin, Hannibal taas yleensä voittaa kaikki painit isomman koon takia. :D

   Poista
 5. Voi ei lukitsiko se sut sinne :( Mut onneks se oli sentään hyvä unipaikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mut lukittiin ja jätettiin sinne! Mut oli kiva pehmeä paikka nukkua :)
   - Hannibal

   Poista

Kurr!