torstai 10. joulukuuta 2015

10/24

Myrskystä on paljon enemmän kuvia kuin Hannibalista. Hannibal yleensä lähtee pakoon kun vain kaivaa kameran esiin. Myrskyä se ei tunnu haittaavan, suurimmaksi osaksi. Jos kauan kuvaa ja aivan läheltä ja unet häiriintyvät, sitten alkaa nuoriherra suuttumaan.

Myrskystä saa muutenkin paljon helpommin kauniita kuvia. Turkki on kauniin värinen, heijastaa kauniisti valoa ja piirteet ovat todella hienon näköisiä kuvissa. Vielä kun saisi kissasta kissanarvoisia kuvia. :)


8 kommenttia:

 1. Ruffekin aina vaan mököttää kuvissa, mutta onneksi Coco on aina söpö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä noi kissatkin omaksuu kaikki vähän erilaisia asenteita. "Edusta sä, ni mä voin sitten näyttää kiukkuselta" :D

   Poista
 2. On kyllä hieno. Tuo kuono on kyllä upea. Ihan pantterin piirteet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kauniit piirteet :) Nykyisin on ehkä vähän miehistynyt, pyöreämmät posket ja näin :)

   Poista
 3. Täällä vähän sama juttu Haikun kanssa. :D Haiku ei tykkää kamerasta ja siitä on vaikeampi saada edustavia kuvia kuin curleista. Koita siinä sitten olla tasapuolinen sen suhteen, että jokainen saisi about saman verran juttu- ja kuvatilaa. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän mahdotonta. :D Tämän joulukalenterinkin kanssa on vähän niin, että pelkästään Myrskyn kuvista olisi saanut oman kalenterinsa.. Kun se nyt vaan on koko ajan jossain lähellä touhuamassa, sillä on höpsöjä ilmeistä ja ei pelkää kameraa. :D

   Eikö sinulle joskus joku ollut kommentoinut juuri tuosta kun tuntuu ettei Haikua näy niin paljon? Kun oikea elämä ja tämä blogissa näytetty on kuitenkin ihan eri asia. :D Tälläkin hetkellä Hannibal nukkuu mun vieressä sängyllä ja Myrsky kiipeilypuun pesässä olohuoneessa. :D Ei ne kuvat koko totuutta kerro.

   Poista

Kurr!