perjantai 11. joulukuuta 2015

11/24

Tällä kertaa yhteiskuvia, jossa on pidetty se tyypillisin välimatka. Veli on kiva lähellä, mutta ei kiinni kyljessä. Kyseinen kiipeilypuukompleksi on kärsinyt todella paljon. Pesä jossa Myrsky makaa, on tippunut jo aikoja sitten. Samoin tuo neliönmallinen. En osta muuten ikinä enää yhtään muovista kiipeilypuuta... :D Tiedä sitten mitä hankitaan joskus näiden tilalle, mutta ei ainakaan muovihirvityksiä.8 kommenttia:

 1. Myrskyllä on vähän sellainen "älä häiritse mua"-ilme. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon aika usein tuo sama ilme... Katsoo murhaavasti ja tunkee päätä piiloon. :D Ihan kun lapset! Mä en näe sitä, niin se ei näe mua.

   Poista
 2. Se on tosi harmi, että hinta ja laatu kulkee näissä käsi kädessä. :/ Pahvipuut on kauniita, mutta...

  Suosittelen kokopuista, pitäisi ainakin olla kestävämpi. :D Me ei taideta ehtiä saada meidän puuta jouluksi, puhuttiin jopa 7-8 vk toimitusajasta, joten voi mennä tammikuun loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne kokopuiset on yleensä rumia. :D Niin en haluaisi maksaa niistä niin paljoa kun ne maksaa. Laadukkaita varmasti, mutta ei miellytä silmää yhtään!

   Isälläni olisi muutama puunrunko odottamatta jos haluttaisiin tehdä niistä jotain. Ja haluaisin! Mutta... Miten siitä saa tukevan? Kun seiniin ei saisi kiinnittää... :D Mietin jo jonkun vanhan hyllykön ostamista ja sen reunaan kiinnittämistä, mutta kaikki on ihan täysin mietintäasteella. :)

   Poista

Kurr!