torstai 17. joulukuuta 2015

17/24

Hyvää kannattaa odottaa!

Tällä kertaa olen innoissani, vaikka päivän joulukalenteri onkin pahasti myöhässä. Alkaa olemaan jo tapa, kun en enää viitsi pistää ajastuksella moneksi päiväksi kerrallaan postauksia tulemaan.

Tietokone sekosi tänään legendaarisesti. Se piti käynnistää uudelleen ja sitten operaationa olikin 60 Gb:n edestä tiedostojen siirto ulkoiselle kovalevylle. Kovalevyn tiedostoja tutkiessa törmäsin yhdessä kansiossa videoihin Hannibalin pentuajasta. Videot on kuvattu Hannibalin syntymäkodissa, joten Hannibal on ollut kuvattaessa noin kahden kuukauden ikäinen. Päätin sitten yhdistää videot, sillä on mukavampi katsoa yhtä videota kuin monta pientä.

Videosta on poistettu äänet ja lisätty musiikkiraita, sillä vaikka kissanpennun leikkiä olisi mukava kuunnella, taustahälynä oli miehen ja hänen kaverinsa keskusteluita. Todella outoja pikkupätkiä keskusteluista. :D Video on muokattu Windows Movie Makerilla, joka löytyi tietokoneen kätköistä.
Onko joku muu nuorempana, silloin kun käyttöjärjestelmänä oli Windows XP tai peräti 98, viettänyt iltoja huvikseen muokaten videoita Movie Makerilla? Ihan tuli teinivuodet mieleen! :D Nyt ei vain tietokone seonnut samalla tavalla kuin silloin joskus, kun Movie Maker oli liian raskas ohjelma huonon tietokoneen pyöritettäväksi.


Voi meidän pientä ihanaa poikaa! En muistanutkaan että Hannibal on joskus ollut noin pieni. Ja huvittavaa, että Hannibalilla on edelleen määrätyt liikeet tallella! :D Videossa näkyy myös Hannibalin sisaruksia, sekä nopeasti yhdessä pätkässä myös hänen isänsä. :)

Menin sitten luomaan YouTubeen blogille tunnukset. Olen aivan pihalla sen käyttämisestä, mutta kai senkin käyttämiseen hiljalleen oppii.

Ja meillä mentiin jo muutama postaus sitten yli sadan postauksen! 

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sellaisia söpöjä pieniä karvapalloisia ♥

   Poista
 2. Ihana söpö Hannibal! Tui-tui!! Osaat ihan käsitellä videoitakin - minä en osaa eikä ole sellaista ohjelmaa, jolla voisin tehdä. Bloggeriin liitettävät videot taitavat mennä automaattisesti youtuben kautta jotenkin? - emäntä

  Oi Hannibal, kun olet komea miehen alku ja sinulla on jo nuorena näppärä pallosilmä! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella söpö ollut pienenä! Vaikka onhan Hannibal edelleen ♥
   Tullut nuorena muokattua niin paljon videoita omaksi huviksi, että näin vuosienkin jälkeen muistaa edelleen nuten videoita muokataan. :) - ihminen

   Kiitos Pepsi ♥ Ajattelinkin että tykkäisit tästä videosta. Olen ollut todella näppärä pieni poika! - Hannibal

   Poista
 3. Voi mikä ihana pikkuinen karvalapsonen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana pieni karvalapsonen Hannibal on ollut joskus ♥ Pieni ei ole enää, vaikka ihana onkin!

   Poista
  2. Sydän rutistui rusinaksi ♥ ♥ ♥

   Poista
 4. Voi kun pieni ja suloinen :) Sofikin innostui katsomaan Hannibalin leikkiä, vaikka ei useinkaan kiinnostu liikkuvasta kuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se joskus pieni! :)
   Hauskaa että videosta oli Sofillekin katsottavaa! :) Meillä ei kumpaakaan kiinnostanut vaikka vieressä oltiinkin kun videota muokkasin. :D

   Poista
 5. Oiii hellanlettas pieeenenpieeni mutta kitta! Tahtoo tahtoo! Söpö kitta pikkukitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotinkin koska tulee tällainen kommentti♥ ;) Just tämän takia julkaisin tämän videon!
   Mulla oli meinaan itku lähellä kun näin nämä kaikki pikkuvideot ♥♥♥ Pienen pieni mustavalkoinen söpöliini♥

   Poista
 6. Ihastuttava pieni Hannibal,kiva löytö tietokoneen syövereistä.Nyt ne on koottu yhteen ja hyvä tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella hieno löytö. :) En edes muistanut koko videoita. Hieman harmittaa ettei Myrskyn pentuajoista ole vastaavia.

   Poista
 7. Voi eiiii miten pieni ihanuus! ♥ Oman kisun pentukuvien ja -videoiden katsominen on kyllä ihan mahtava nostalgiaryöppy ja saa pakostakin hyvälle mielelle. Minulla tulee monesti selattua Rakun kuvakansiota kun etsin jotain tiettyä johonkin juttuun sopivaa kuvaa ja aina pitää pitkiksi ajoiksi jäädä ihastelemaan ja muistelemaan menneitä. :D

  Mie en leikkinyt nuorempana MM'llä, mutta Paintilla kylläkin! :D Oli hauskaa piirrustella ja väritellä.

  VastaaPoista

Kurr!