keskiviikko 2. joulukuuta 2015

2/24

Meillä ei ole kuin yhdessä ikkunassa ikkunaverkko. Mutta välillä on silti toisessakin huoneessa oltava ikkuna auki. Ikkunaan on sidottu narua ylös, etteivät kissat saa sitä auki, mutta pysyy hieman raollaan. Tosin sitten käy välillä niitä vahinkoja kun kissat saavat ikkunan auki ja kumpikin taiteilee ikkunalaudalla. Näitä kertoja ei onneksi ole ollut kuin kaksi. Ja kummallakin kerralla kissat selvisivät ilman säikähdyksiä. :D


Hannibalia harmitti ilmiselvästi näitä kuvia ottaessa että tulin häiritsemään hänen hyvää vakoiluaan. Ikkunat ovat tielle, joten siellä näkee vaikka mitä. Ja tässä tapauksessa varmasti haistaakin. :)

14 kommenttia:

 1. Mitä siellä näkyi? Oliko tiputv:n lähetys käynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista enää... mutta aika usein on joku lähetys käynnissä. On lintuja ja oravia ja koiria ja jotain mopoja mistä lähtee hirveä ääni!
   - Hannibal

   Poista
 2. Oi Hannibal! Ihanan monta kuvaa sinusta! Minulla on ollut niiiiiin ikävä! ♥:lla Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi! Olin jo varma että olet unohtanut minut kun ei oltu yhteyksissä. Mullakin on ollut kaaaauhea ikävä!
   ♡:lla Hannibal

   Poista
 3. Meillä on tämmöset haat ikkunassa, toimii! http://www.clasohlson.com/fi/Haka/Pr211348002

  Kaksi settiä: pikkukissa-aikana pikkuhaat, isompien kissojen aikana pitemmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Jos asuminen jatkuu kauan vielä tässä asunnossa niin täytyypäs kokeilla tätä. :D Mutta menee ainakin appivanhempien joululahjalistalle! :D

   Poista
 4. Meillä muuttomies pienensi pyynnöstäni tuuletusikkunan kiinnitystä niin, että se aukeaa vain muutaman sentin. Siinä on kaksi lukitussysteemiä, ylhäällä ja alhaalla eikä varmaan kissa saa auki. Mä pelkään hysteerisesti kissojen putoamista (6.krs), joten kaikki on varman päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei saa koskea noihin kiinnitysjuttuihin. Asunnon omistaja on hyvin viehtynyt alkuperäiseen lookiin. :D Mutta en ihmettele että pelkäät kissojen putoavan. Mäkin pelkään ja asutaan toisessa kerroksessa... Tosin enemmän pelkään sitä että kissa saisi putoamisen jälkeen hepulin ja juoksisi pois eikä löytyisi ikinä :( Kissa nimittäin luultavasti selviäisi tosta pudotuksesta, on nimittäin hiekkatie ikkunoiden alla :)

   Poista
 5. Ikkunalaudalla seikkailevat kissat kuulostaa pelottavalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Viimeksi tämä tapahtui lauantaina. Kun näin kissat ikkunalla niin piti ensin hengittää rauhallisesti, etten mennyt paniikkiin. Sittenhän ne ainakin olisi pudonnut! Mutta sain onneksi kissat turvallisesti sisälle. :)

   Poista
 6. No on kyllä varmasti ollut jännää katsella tommosesta ikkunanrakosesta vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Välillä yritän tunkea itseäni ulos tosta raosta, mutta ainoastaan etutassu mahtuu ulos.
   - Hannibal

   Poista
 7. Kissoilta löytyy yllättävän paljon voimaa halutessaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :D Jos keittiön oven vain työntää tiukasti, mutta ei kuitenkaan loppuun asti kiinni, niin Hannibal osaa avata oven tassun kanssa. :D On ne kissat vaan sellasia höpsöjä! :)

   Poista

Kurr!