torstai 3. joulukuuta 2015

3/24

Zoom in.

Kissoissa ihaninta on mielestäni niiden söpöt tassut, hassu kieli sekä välillä hömelöt ilmeet. Näissä kuvissa yhdistyvät nämä kaikki. Sain tosiaan sen uuden muistikortin, minkä seurauksena kamera ei enää mieti niin pitkään kuvan ottamisen jälkeen kuin ennen. Niin pienestä asiasta se oli kiinni! Nykyisin on helpompi ottaa salamalla kuvia, tosin kyllä siinä vieläkin välillä kestää aivan liian kauan aikaa....


Kai huomasitte Myrskyn ihanat valkoiset varvaskarvat? 

10 kommenttia:

 1. Valkoiset varvaskarvat! Ihanat :D Ei olla tämmöistä pientä yksityiskohtaa ennen huomattukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset varvastkarvat ovat aivan ihanat ♡ Ja kun ne on takatassussa, niin ei ole kovin helppo noita huomata :D Musta tuntuu ettei Myrskyllä ollut niitä pentuna. Tai sitten se ei vaan päästänyt näkemään :'D Samoin on Myrskyn valkoisen massuläntin kanssa. Paljastetaan vaan harvoille ja valituille ;)

   Poista
 2. Ihanat tassut! Onko etutassuissakin tuollainen vaaleampi reunus, ainakin kuvissa se näyttää siltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihanat! :)
   Ainoastaan takatassuissa on valkoista. Myrskyllä on turkissa "tipping" eli päällyskarvoissa on sellainen vaalea kärki. :D Sellasia on mm. venäjänsinisillä. Ne heijastavat valoa. Hankala vaan ikinä saada kunnolla kuvaan niitä pieniä vaaleita karvojen kärkiä. :D En tiedä kuinka yleistä on että maatiaissinisillä on sellaset karvat... :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On, kauniit pikkuiset tassuset ♡ Ihanalla nimellä kutsuit niitä!

   Poista
 4. Kyllä noin söpöjä tassuja kelpaa pestä ja esitellä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa ♡ Niin söpöt ihanat pienet tassut ♡

   Poista

Kurr!